Om Oss – Mer Enn Tall

Mer Enn Tall AS

Mer en tall er et regnskapsfirma som ønsker å rett og slett, levere mer enn tall. Bak hvert regnskap er det historier om folk som skaper noe og ønsker å få til noe. Vi tilbyr økonomiske tjenester til små og mellomstore bedrifter. I tillegg møter vi deg med fleksibilitet og forståelse for akkurat ditt behov.

Om oss
Mer Enn Tall AS

Ønsker du en moderne, autorisert regnskapsfører som er mer fleksible, mer opptatt av effektivitet og mer opptatt av behovet til nettopp din virksomhet? Da trenger du ikke lete videre. I Mer enn Tall er vi vant til å jobbe med både små og store kunder – alle med ulike behov for økonomiske tjenester, sparring og oppfølging. Vi digger å jobbe med tall og lever av skikkelig fornøyde kunder!!

Vårt fokus er at alle kundene våre, uansett størrelse, alltid skal føle seg trygge og ivaretatt hos oss. Vi er regnskapsførere som yter mer og gir deg ekstra trygghet og profesjonalitet. Mer personlig. Mer enn du forventer. Mer enn bare tall.

Mer enn Tall ble etablert i 2019 og holder til på Skøyen i Oslo. Vi er et moderne regnskapsbyrå som jobber skybasert, og er litt ekstra opptatt av automatisering og effektive løsninger.

kontakt
Våre kontakter
Adresse
Bestumstubben 11, 0281 Oslo
Telefon
kontakt
Kontakt oss for ett pristilbud


    Vi tilbyr økonomiske tjenester til små og mellomstore bedrifter. I tillegg møter vi deg med fleksibilitet og forståelse for akkurat ditt behov.